Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Nova Pujada d'impostos del PP. ..... A PAGAR TOCA !!!!

En plena crisi, i quan tot el món espera de les institucions facilitats per a superar les dificultats, el brillant PP de La Pobla Llarga decideix tirar una maneta al veïns, sols que la maneta la tira al coll i decideix fer la pujada de tres anys de colp en un any.

El PP puja l’Aigua  ... 3,9 % , el Fem ....... 10,9 %, Vehícles ... 10,9 %, Escola Permanent d’Adults ... 10,9 %, Escoleta Infantil...10,9 % i la Piscina pot variar entre un 30 % i un 78 %, segons el tipus d’entrada.

Com vaig dir al Ple, tant de sentir pregonar al senyor Rajoy i ara ells eixen amb aquesta, segur que d’estar present al Plenari, ni Rajoy els haguera recolzat.

Per a més INRI a la premsa el senyor Alcalde manifestava que "Ojala pudieramos bajar los impuestos pero el Ayuntamiento ha ingresado cerca de 500.000 € menos por obras y hay que cuadrar el presupuesto". O siga que la mala previsió seua que nosaltres ja advertirem fa un any, ara l’han de pagar els veïns.

És l’enèsima vegada que el PP diu una cosa i fa una altra ...

6 comentarios

Vicent -

Molt observador i molt misterios, veritat? És evident que algú del PP ha demostrat una alta incompetència, però això ja ho veiem molt a sovint en la gestió municipal. Però la gran pregunta és que pot haver passat amb eixos 900 butlletins? Hi ha una gran varietat d'especulacions possibles, però són això, especulacions.

No ho entenc! -

No ho entenc, el bloc “http://popularslapobla.blogspot.com” és el que constava en primer moment al pamflet que repartíen els del PP i que després algu va "birlar" uns mil exemplars mentre es repartíen pel carrer. Posteriorment apareixen nous pamflets del PP amb l'adreça http://popularslapoblallarga.blogspot.com (digem-ne l’adreça bona per al PP local). La primera es tracta d’una web (bloc) “enemiga” per al PP. Com ha segut possible aquesta errada per part del PP local?. La web “enemiga” (al PP local) registra la primera entrada (el primer post) el dissabte 22 de novembre del 2008, mentres que la web “amiga” (del PP local) registra 6 entrades!!! pràcticament seguides (1:04 h., 1:18 h., 1:23 h., 4:12 h. 4:21 h. i 4:37 h.) un dia després, el diumenge 23 de novembre del 2008 la qual cosa dona a entendre que no havíen visitat el bloc “enemic” i després, en adornar-se’n de la clavada de pota, obriren a correcuita un nou bloc i l’ompliren de notícies ràpidament (6 notícies en menys de 4 hores). En tot cas algú del PP va clavar la pota en ficar l’adreça web als panflets repartits i després, a presses i correres intentaren obrir un de nou i omplir-lo de notícies ràpidament. Com diu el personatge taxista del programa Autoindefinits, “Açò ho conte i no s’ho creu ningú!”

Complexos no!

Vicent -

Fins ara no he corregit cap intervenció, no ha estat necessari. Alguns són més beligerants que altres, però tots són acceptats.
Pots deixar la teua opinió a http:\popularslapobla.blogspot.com ahí sembla que també es deixa. :-)

Complexos no! -

Bon dia;
Encara no havia accedit al bloc del partit popular de la Pobla Llarga i en accedir-hi he notat la primera diferència, potser és una diferencia que passa desapercebuda però que a poc que es rumie és una diferència de fons, de les de pes (almenys per a mi). En aquest bloc teu, Vicent, hom pot escriure lliurement la seua opinió, evidentment que hi haurà (tindràs) alguna forma d'evitar aquelles intervencions que no s'adeqüen als convenis més bàsics d'educació i respecte, però el cas és que hom pot escriure i expressar la seua opinió, a favor o en contra en aquest bloc “lliurement” malgrat que sigui el teu bloc, ja m'entens. Això no passa al bloc del partit popular, doncs no tenen l'opció de contestar als seus post, o dit d'un altra manera, en aquest, el teu bloc, hi existeix la llibertat d'opinió i aleshores d'expressió i en el del partit popular no!. No ho esmente açò com un atac, només com una crítica constructiva, doncs, voldria expressar les meues opinions igual que ací, allí, dins de la més estricta educació i respecte òbviament, però allí, al bloc del partit popular no puc!.

Salutacions

Vicent -

Gràcies, i per suposat que pots comentar el que vullgues. Tots els comentaris són benvinguts i tenen resposta (fins ara ho he pogut fer), independentment del sentit en el que lliurement s'expresseu.

Complexos no! -

Salutacions Vicent. Soc, com tu, poblatà i preocupat del que veig que està passant al mau poble, al País (el valencià) i, en general, al món. És la primera vegada que escric al teu bloc. En primer lloc donar-te les gracies per tindre aquesta finestra virtual oberta al públic on ens informes, òbviament des del teu punt de vista, d'allò que diàriament passa al nostre poble i que malauradament no ens arriba o si ens arriba és degudament "capat" o dit sense complexos, passat per les tisores de la "censura". Les TIC ens permeten obrir i mantindre, almenys de moment, espais de llibertat on poder expossar les coses tal i con són, agraden o no, o sigui sense complexos.

Com que mantinc una vida social activa al poble, faré servir el teu bloc (amb el teu permís, i dins de la més rigorosa educació i respecte) per ficar aquelles coses que dins dels meus àmbits locals d'actuació val la pena esmentar i/o informar, doncs tinc una mica de mandra i no m'abelleix obrir un bloc.

Salut i república!

Molts ànims i endavant sense complexos!