Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

PQ?

El com s'ha arribat a aquesta situació, és subjectiu. Dic que és subjectiu per que cadascú situa les responsabilitats a un lloc, i jo personalment crec que tots tenen part de culpa.

Per a mi, tot mou a l'assemblea en la que es va triar la nova direcció i en la que vaig participar com a delegat. Es presentaren varies llistes, i bàsicament obtingueren representativitat important, tres d'elles. La de Gloria, la que encapçalava gent del PCPV i la EiP de Pasqual Mollà.

La llista més votada fou la d'EiP, després la del PCPV i finalment la de Glòria. El Consell Polític conformat havia de triar coordinador@ i ahí s'alien PCPV i independents de Glòria per a impedir que Pasqual i el seu corrent nacionalista, condueixquen el partit. Açò senta com una patà al corrent d'EiP que es senten traits per l'organització.

La nova direcció i EiP van per camins diferents. Poc a poc es va desplaçant a la gent d'EiP (o alguns diran que s'autodesplacen), i els enfrontaments sòn cada vegada més evidents. La direcció governa a colp de majoria (totalment lícit), fora del que diuen els nostres estatuts que demanen esforç pel consens i que és pràctica habitual en la resta de l'organització.

Total, que conviuen no sols dos sectors enfrontats (que no passaria res) , si no dos sectors INCAPAÇOS de dialogar, de sentar-se i renunciar a coses per a acordar altres i ahí és on jo crec que la direcció no ha estat encartada, ja que qui governa és qui ostenta la major responsabilitat.

I com esclata tot? Això ja és figurat. El proper dia vos dic que pense i punt, que ací al cap i a la fí també hem de parlar de temes locals i hi ha més coses que contar.

0 comentarios