Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Gaspar

El resultat de les primàries no ha deparat sorpreses. Llamazares ha estat elegit com a candidat a la Presidència per la militància. El vot de cadascú és secret i personal, però vos puc dir que segurament entre la militància del nostre poble que reunia dels condicions per a participar en aquest proces haurà guanyat Marga Sanz (la contrincant proposada pel PCPV).

Jo no ho puc saber, però sí intuir. Ara encararem les properes eleccions que seran molt complicades per a nosaltres, pq quan tot es ven com un enfrontament PSOE vs PP, pareix que els demés no tenen cap paper a jugar. No guanyarem les properes eleccions, però lluitarem igual, al menys per a que tota la gent que simpatitza amb EUPV no canvie el vot a última hora per a que tot continue igual.

Si lluitem podem perdre, però si no lluitem estem perduts!

Vos adjunte un fragment del vídeo de l'acte de Gaspar a València amb motiu de les primàries, a qui jo reconec que he votat.

4 comentarios

Vicent Dasí -

Pel mateix que es pot estar afiliat al PC i a EUPV. Són formacions que formen part d'EUPV i per tant no hi ha cap problema. Es permet eixa doble militància.
En el que sí que tens raó és en que no es pot fer campanya en contra de la pròpia organització, evidentment, però eixos termes els considere englobats en allò de la importància de la línia política.

Anónimo -

Home vicent es una forma de veure-ho. U potser independent al no estar afiliat i presentar-se per EUPV o qualsevol altra formació política, però no pot ser representant d'una organització i al mateix temps fer campanya en contra d'aquesta. També imagine que no seria normal tindre a gent afiliada al mateix temps que està afiliada a Psoe, al PP o al Bloc, pq a IPV si.

Vicent Dasí -

Al meu entendre, no te res a vore. Les llistes municipals d'EUPV han donat molts regidors i regidores que no són militants. El que importa és la línia política i no la militància personal. Estic segur que si un dia decidira donar-me de baixa per qualsevol motiu, no em demanarien la dimissió per això. No sóm tan sectaris. Ara bé, per altres consideracions podria ser. Normalment al col·lectiu que l'ha elegit és a qui haurà de donar compte.

Anónimo -

Es un poc curios que a la taula estiga la persona que ja ha dit publicament que IPV va a presentar una candidatura al marge de EUPV. Per cert aquesta mateixa persona, deuria de dimitir coma portaveu d'EUPV a Lliria, ja que ja no es considera emmbre de EUPV i sinò es un transfuga no cregueu?