Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Multes x Prestacions, per a menors d'edat.

A l'últim ple i per via d'urgència es va aprovar una ordenança que pretén donar la possibilitat als menors d'edat de commutar multes, per incompliment d'una sèrie d'ordenances, per prestacions socials de i altres treballs, en concret quatre tipus:

De neteja, de vigilància de jardins, de treballs amb malats i persones de tercera edat o necessitades, i per últim assistència a cursos educatius.

La ordenança estava molt poc treballada, se li notava un interès per tirar-ho endavant ràpidament sense ganes de discutir-ho. Enunciarem els canvis o incorporacions que s'haurien d'haver fet, però van ser ignorats i vaig a explicar-los detingudament:

a) L'assistència a cursos ens pareix perfecta i és l'únic punt que no discutim.

b) Els treballs amb majors o persones necessitades enteníem que hauria de ser preceptiu, que existira un dictamen sobre l'adequació dels mateixos per part dels Serveis Socials. S'ha de tenir un compte que segons quines tasques poden requerir una preparació especifica i que els tècnics haurien de dir la seua.

c) En quant a la vigilància de Jardins, hi hauria que especificar molt més que significa per que encomanar als xavals menors l'edat que facen de vigilants de possibles actes vandàlics tampoc sembla massa adequat.

d) I per últim els de neteja, ens pareixen els més controvertits. No compartim que puga ser utilitzat com a encarni public. Les orelleres de "burro" no sòn gens educatives i pertanyen a altra època. Estaran els seus fills al carrer de neteja?

 

0 comentarios