Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

I de NOU la CENSURA !!!!

I de NOU la CENSURA !!!!

Aquesta vegada s’han superat. En un mateix butlletí censuren l’escrit presentat pel grup EU-Verds i pel PSPV-PSOE. Els fets són els següents:

Divendres 25 d’abril ens comuniquen oficialment que tenim una setmana per a presentar un A4, per al proper B.I.M. (butlletí municipal), en el lloc reservat als grups polítics.

L’últim dia del plaç presentem l’escrit i per resolució de la comissió de govern ens comuniquen que no van a incluir el nostre artícle. Podeu vore l’artícle a la nostra web www.eupvlapobla.org/bim_municipal08.pdf

Argument donat: Que les resolucions judicials incideixen en l’àmbit privat de dos persones, i que no tenen res a vore amb l’activitat municipal.

Més sangrant encara és l’escusa per a no publicar el text del PSOE, però eixe vos el conte en els propers dies, que ara vull fer una xicoteta reflexió.

Bé està que el PP controle el contingut dels artícles del BIM (dirigit per una periodista independent ex-regidora del PP), però es suposa que els artícles d’opinió política dels diferents grups són per a expressar la nostra lliure opinió, del que vullga’m! NO creieu???

Com si Volem escriure sobre la cria del xampinyó!!!! Ara que això no ens ho censurarien.

1 comentario

poblatana -

Si hagues sigut al reves, Soler si que ho haguera publicat, haguera possat pancartes anunciat que ell ha guanyat. Pero com no es aixi ja no li interessa. Ens queden 3 anys durs.

sàhara lliure!!