Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Sobre les preguntes ...

Sobre les preguntes ...

Les he enumerat (les preguntes de l'entrada anterior que teniu baix) pq senzillament pretenc comentar alguna resposta que ens va donar l'Alcalde (altres no van ser contestades i ens va anunciar que se’ns contestaria per escrit):

Atenció a l’assumpte dels rastrells, de la quarta pregunta. EU ja va presentar, en juliol de 2007, un escrit demanant explicacions sobre el que s’estava fent amb les voreres del c/Sant Calixt, Ribera Alta i Muntanya. Rastrells de construcció tradicional (pedra possiblement de la Serra del Buscarró), amb important valor històric. Ens digueren que estaven deteriorats.

Amb les mateixes inquietuts apareix un artícle en el Levante, de l’associació Gaspar Dies per a la defensa del patrimoni històric de la Ribera, amb motiu de les obres del C/Major, denunciant el trencament de la fisionomia tradicional. Sols fent una ullada s’aprecia que el canvi fot el morro tort, és com una galtada.

Li hem tornat a preguntar i insisteix en que no pot conservar-los, que no estan en bon estat, quan hem vist com en destruien expressament amb un martell compressor. Si fora una qüestió tècnica, es podria fer amb personal que tinguera la suficient destressa, però en el fons es sols qüestió de voluntat i NO te cap intenció de parar el procés de destrucció.

Sols si la gent insisteix i fa pressió aconseguirem alguna cosa ... Nosaltres fem tot el que està a les nostres mans.

0 comentarios