Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Pisos de 25m2 per 59.000€

Navegants i navegantes (que diria la ministra):
 Els pisos ratolinera de 25m2 han arrivat a La Pobla Llarga. Una empresa preten construir 33 pisos-apartaments d’aquests tipus al nostre poble (encara que hi ha variacions, ja que lògicament els 33 no sòn iguals).
 La veritat és que no ho veig clar. Aquests pisos ratolinera es pretenen vendre per uns 60.000€, i la veritat és que si valorem el metre quadrat no resulten barats, però clar al ser més reduïts, sí sòn econòmicament més assequibles.
 Tenim un debat interessant sobre aquests tipus de construcció, ja que hi ha gent que ho veu com una forma de proporcionar vivenda mínima per a tot tipus de butxaca. Jo personalment no ho tinc molt clar ja que encara que aquesta fora la solució pensada per la ex-ministra Trujillo, és evident que ho plantejava davant la problemàtica dels elevats preus de les grans ciutats. Jo crec que traslladar açò al nostre poble és una animalada.
 De totes maneres el debat actualment es centra en si aquest tipus de construcció compleix o no les normes del nostre Pla General d’Ordenació Urbana.
 Aquesta empresa va demanar un informe al respecte als tècnics municipals i l’arquitecte en va emetre un negatiu, al·legant que incomplia alguns artícles del PGOU. Açò va irritar sensiblement al nostre Alcalde i temps després davant la petició de llicència d’obra d’aquesta empresa, els mateixos serveis tècnics emeten un informe favorable. QUE CURIOS, NO?
Li hem demanat explicacions al tècnic i tenim una entrevista amb ell el proper dilluns per a donar-nos alguna explicació.

Vos informaré ...

0 comentarios