Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

El PP s'embutxaca 'La Pela'

El PP s'embutxaca 'La Pela'

Els membres de la corporació, per assistir a plens, comissions informatives o de govern, sóm indemnitzats amb una xicoteta quantitat que, al menys en el nostre cas, donem a l’agrupació local per a les despeses de funcionament, campanyes, etc ...

El PP en aquesta legislatura ha fet un pagament al respecte, contabilitzant el que li correspon a cadascú, segons les seues assistències.

Jo vaig revisar la liquidació que havia fet l’Ajuntament de les dos Comissions informatives que reuneixen la pràctica totalitat d’arees i de les quals es president L’Alcalde, deixant de banda la Comissió de Govern ja que no estiguem representats.

Com que el President de la Comissió cobra el triple per cada assistència, he comptabilitzat el nombre d’assistències de regidors del PP, i les d’EUPV, tenint en compte que l’assistència del President val per tres.

Resultat: El PP hauria d’haver rebut un total de 97 assistències i EUPV un total de 18 (ells són molta més gent), però la realitat és que al PP li han pagat 106 assistències i a EUPV 18.

UN ALTRE ERROR?

2 comentarios

Vicent -

Ostres !! M'ha costat d'entendre l'acudit.

JOAN -

Proposta:que fitxen en la NBA de Gasol.