Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Irregularitats

Segons el PP no és irregular. Diuen que és un error. En realitat serien vàris i per a ells, els errors són bastant "regulars".

Primer que la data de la resolució de l’Alcaldia estava mal per errada del funcionari. Bé, aquesta l’acceptem com a animal de companyia.

Segon que el document aportat per l’empresa que participa amb un 10% a la UTE adjudicataria i que estava caducat, és un altre error de la mesa de contractació que no ho va apreciar. Me’l crec també, però no l’accepte. Que fan tots els regidors del PP membres de la taula? I l’Alcalde? Ningún regidor de l’oposició en aquesta legislatura, ha estat proposat per a formar-ne part de la mesa en cap adjudicació, tots són del PP i així menys control. Però a lo vist donaria igual que estagueren, que que ficaren una foto.

I tercer, segons ells no cal que l’empresa que participa d’un 90% a la UTE aporte cap document justificactiu de tenir la necessaria classificació d’empresa d’obres. Per a ells amb que ho aporte un membre de la UTE és suficient.

Vestiran el Sant com voldran, però al nostre entendre això no és cert. En aquests assumptes la normativa és estatal, i casualment he trobat un manual divulgatiu que té el Departament d’Economia i Finances de la Generalitat Catalana, on podeu trobar una explicació clara de les nostres afirmacions.

A l’últim apartat, on diu .... "Com es determina la classificació empresarial en el cas d’una UTE?" podem trobar una referència bastant clara que diu: "Totes les empreses associades en una unió temporal d’empreses han de trobar-se classificades en la modalitat del contracte típic -obres o serveis- que sigui objecte de licitació i en el qual es requereix classificació."

Blanco y en botella? Faran el que voldran, però que no ens prenguen per "tontos". Pese a qui li pese, tenim el dret, és més l’obligació, de denunciar públicament les actuacions fosques que en materia d’urbanisme capitaneja el nostre Alcalde.

Encara creieu que no hi ha IRREGULARITATS?

PD: Açò no s’ha acabat. 

2 comentarios

Vicent -

Hola: No es possible publicar fotos al Blog, però si el que voleu és fer-me arrivar qualsevol foto, podeu fer-ho a l'adreça d'EUPV de La Pobla Llarga. Jo després, si és el cas, sí que puc publicar-la i comentar-la o si no voleu que ho faça, per que ens la voleu enviar amb qualsevol altre motiu, ho indiqueu al correu.
L'adreça és eupvlapobla@ya.com

Pep -

m'agradaria que m'informares com puc enviar-te fotografies a aquest blog, gràcies