Blogia
La Pobla Llarga 2007-2011

Viatge al futur del Senyor Alcalde !

Viatge al futur del Senyor Alcalde !

El senyor Alcalde per resolució de l’Alcaldia adjudica (al nostre entendre amb irregularitats), l’obra de Rehabilitació del Mercat Municipal el dia 28 d’octubre de 2.008.

El dia 31 d’octubre es reuneix la mesa de contractació, divendres de 13:30h a 14:00h, s’obrin les pliques i s’estudien les ofertes presentades fent les corresponents valoracions.

Però misteriosament l’Alcalde ja havia adivinat quina seria .... Viatge al futur ?

PD: De l’adjudicació hi ha més. En els propers dies ... nou capítol.

2 comentarios

Joan -

A lo millor, la de visionari es la unica cualitat que te el senor alcalde i no ho sabiem.

Vicent -

Em prec la llibertat de copiar una opinió que algú ha deixat a la notícia publicada en "Las Provincias". Poblatà diu:
Ahir dimisiió del Sr. Peñalva?????? hi ha que llegir millor les noticies i no canviar-les segons la nostra orientació política. irregularitats d'estes hi han en tots els pobles i ciutats (tant governats per PP, PSOE, EU, ...) i ara el nostre alcalde el Sr. Soler va a "estudiar el caso"?? no estava ell en la reunió d'adjudicació?? ai mare, en quines mans estem. ja fa anys (al menys quatre) començarem les obres del mercat municipal i com tantes altres coses estan inacabades. en una reunió de l'ajuntament em van dir a mi que: tranquil, per a les festes de Sant Pere estarien acabades (tres mesos després de la pregunta). miauuuu. i el monterrei: les obres no tenien que començar després de les festes de Sant Calixt??? ni gran teatre ni xicotet. tant de publicitat colocada sobre l'obra a l'entrada del local (en les presentacions de falles de 2007!!)!! i l'urbanització de la tercera fase de la closa? podrem aprofitar-la alguna volta i evitar els "clots" en la carretera d'entrada des d'alberic?